Club Tennis Cassà

Cub Tennis Cassà


L'actual Club de Tennis Cassà te una història no gaire llarga. Era l'any 1991 quan una colla d'afeccionats a aquest esport es va decidir a comprar les instal·lacions particulars que ja hi havia en aquest mateix indret feia uns 35 anys.

Aportant cadascun d'ells una quantitat de diners i anant a demanar un crèdit a una entitat bancària es va poder realitzar aquesta operació. A l'any 1992 es van aprovar els Estatuts que actualment regeixen El Club. El primer President fou el, per desgràcia ja desaparegut, Àngel Sancho.

El Club te actualment més de 200 socis dels quals una bona part continuen essent socis accionistes. Fa uns tres anys es va establir la fórmula de soci abonat, és a dir, aquella persona que sense ser accionista paga una quota d'entrada i el rebut trimestral.

A l'any 2003 El Club arriba a un acord amb l'empresa Magister Tennis per tal que aquesta es faci càrrec de l'Escola de Tennis per una sèrie d'anys. Aquest acord afavoreix també el que es pugui fer una piscina que fa un immillorable servei els mesos d'estiu. En aquests moments tenim un centenar llarg d'alumnes, la majoria d'ells de Cassà de la Selva. L'Escola fa classes cada dia de la setmana inclosos els dissabtes al matí i els alumnes estan repartits en diferents grups segons les categories i edats dels mateixos. També fem casalets per Setmana Santa i a l'estiu.

Fa pocs mesos El Club i l'empresa PIN'S PADEL van arribar a un acord pel qual El Club cedeix part del seu terreny a canvi de que l'empresa pogués construir dues pistes de pàdel i l'explotació de les mateixes durant un període de temps. Aquestes pistes han començat a funcionar aquest estiu.

Històricament El Club de Tennis sempre ha volgut ser un club de caire molt familiar i obert a tothom, amb preus molt assequibles i que compleix una funció esportiva diferenciada al nostre poble.

Tots i totes les que hem formem part n'estem molt orgullosos.

 

FES-TE SOCI !
Ara per només 20€ / mes

 
Fes-te soci Youtube
Pin's Padel 24h Galeria
 
 
Magistertennis Pin's Padel 24h Delegació Gironina de Tennis


CLUB TENNIS CASSÀ / Pla Verneda, 6 / 17244 - Cassà de la Selva / 972.460.819 / clubtenniscassa@gmail.com